Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев изрази очакванията си за предстоящото гостуване

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев изрази очакванията си за предстоящото гостуване
Коментари Харесай

Петричев на летище Варна: Искам да видя същия Лудогорец, който спечели хората с красив и атакуващ футбол

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев изрази упованията си за идното посещение на Ференцварош от първия квалификационен кръг на Шампионската лига преди полета за Унгария от летище Варна, написа Sportal.bg.

Ето какво сподели Петричев:

" Надяваме се, че тимът е подготвен. Направихме добър лагер с положителни контроли. Момчетата упражняваха с доста огромно предпочитание. А дали сме подготвени, ще научим след двата мача с Ференцварош. Мисля, че двата тима сме равностойни. Виждате, че унгарският футбол много е напреднал, вложиха огромни пари в инфраструктура и окомплектоване на тимовете си. Унгарският футбол е на напълно друго равнище и за мен възможностите са 50:50. 

Падна ни се допустимо най-тежкият противник, обикновено е да има напрежение, обикновено е да бъдем мобилизирани. Осъзнаваме, че е един тежък съперник и подхождаме с нужното почитание към Ференцварош. Искам да видя този Лудогорец, който през годините завоюва сърцата на доста хора с атакуващ футбол, с красива игра, с комбинативен жанр. Този Лудогорец бих желал да виждам освен в Будапеща, само че и в идната акция. Но в последна сметка треньорът е този, който взема решение по какъв начин да подходи към мача.

Аз се надявам преди всичко да забележим един печеливш Лудогорец, тъй като сега е шампионат. Така че положителният резултат и положителната игра са тези, които ще донесат триумфа. Правим всичко допустимо Лудогорец да бъде по-силен спрямо предходния сезон. Ние си знаем нашите недостатъци, знаем къде сме сбъркали. Знаем кои са ни мощните страни, тъй че вършим всичко належащо Лудогорец да бъде по-силен от предишния сезон. 

Рано е още да приказваме за кой знае какво самочувствие. В момента сме на стадий окомплектоване на тима. Надявам се по-бързо да се стиковаме. Да, имаме самочувствие, че сме добър тим, само че не сме високомерни, в случай че разбирате разликата. Подхождаме с почитание и почит към всеки съперник.

Няма по какъв начин да разясня вчерашната среща при премиера, тъй като това са притежателите на клубовете, а на мен не ми отива на позицията да ги разясня. Като цяло знаете, че има опити да се нагнетява напрежение, само че не мисля, че нещо кой знае какво въздействие ще окаже върху старта на шампионата. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР